Ženy, dívky a křehké slečny..

Ženy, dívky a křehké slečny..

Anotace: .

.....
....
...
..
.

Žijeme v naprosto odlišném světě
Ale co by onen svět znamenal
Bez žen, dívek, křehkých slečen
Jenž za jejich ženskost, by každý muž vděčen
A jejich přízeň – život klidně dal

Vždyť jsou to právě ony, jejich cit
Když bezelstně nás konejší
Úsudkem zřetelně zralejší
A půvabem září víc než ranní svit
Podléháme na kolenou v jejich náručí

V dlouhých vlasech stavíme si skrýše
A v oddanosti spíme na sladkých rtech
To když se naše oči sejdou, jako by nebyl spěch
Jste chloubou jeho, co sleduje vše z výše
Jste múzou srdcí nás pánů všech

Žijeme v naprosto odlišném světě
Ale co by onen svět znamenal
Bez žen, dívek, křehkých slečen
Kde i jeden náznak, a můž je už napůl svlečen
By onu chvíli jistě neprospal.

.
..
...
....
...

Autor Roger, 30.10.2013
Přečteno 463x
Tipy 1
Poslední tipující: Rozdrcená duše.
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Hezké

04.11.2013 18:42:52 | Rozdrcená duše.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí