jen Tobě

jen Tobě

Anotace: chtěl bych ji vrátit lásku zpět

Zlomil jsem srdce dívce křehké,
nebude to pro mne lehké,
chtěl bych ji vrátit lásku zpět.

Jako slunce k poušti patří,
tak jak na nebi hvězdy září,
chtěl bych ji vrátit lásku zpět.

Tak jak tornádo domy města ničí,
a lidé hruzou a panikou kříčí,
chtěl bych ji vrátit lásku zpět.

Tak jak poupě se rozvine v květ,
a malý človíček poprvé spatří tenhle svět,
chtěl bych ji vrárit lásku zpět.

Tak jak dravec svou kořist loví,
tak málo je těch a jestli ....kdo ví?
chtěk bych ji vrátit lásku zpět.

Však miluji ji stále víc,
sám jen s ní bych odletěl na měsíc,
chtěl bych ji vráti lásku zpět.

Šel bych za ní deštěm či bouří,
aby poznala že mé srdce a duše po ní stále touží,
chtěl bych ji vrátit lásku zpět.

Chci už jen říct jediné,
a to slůvko je neviné,
MILUJI TĚ!!!
Autor davulka, 22.01.2007
Přečteno 799x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (2x)

Komentáře

To je krása...To, že milujeme, poznáme někdy až když lásku ztratíme...Už nikomu neubližuj.

22.01.2007 22:07:00 | Verule

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí