Snílek

Snílek

Anotace: Nepřestávej snít i když už Ti není náct :)

Dospělá a samostatná

schopná žena

táhne Ti na třicet

a máš své jasné cíle

 

Na první pohled...

 

Co však uvnitř se ukrývá?

cítíš se zmatena

snažíš se světu rozumět

nevidět jen čerobíle

 

Podívej se do nitra...

 

Dívka mladá

snílek co veří na lásku

zklamaná a zamilovaná

věčně doufající

 

Co vlastně chce?...

 

Stále se hledá

na tváři již první vrásku

touha bezejmená

tiše zoufající

 

Zapomeň...

 

Na ty vlasy plavé

na hrubý jeho hlas

úsměv vymaž z hlavy

vymaž jeho tvář

 

Vzhlédni k nebi...

 

Zažeň myšlenky kousavé

rány nezahojí čas

pokus se uvidět barvy

dej dnům novou zář

 

Přestaň se v tom utápět...

a nepřestávej doufat, protože se může stát, že jednoho dne potkáš člověka, který Tě bude skutečně milovat, který si Tvou lásku zaslouží a najednou zjistíš, že všechen bol a všechen žal, kerý jsi úspěšně po dlouhou dobu skrývala v sobě, už není.

Nepřestávej doufat snílku, naděje, ta umírá poslední....

 

 

 

 

 

 

 

Autor Neznámá v neznámé době, 02.11.2013
Přečteno 726x
Tipy 5
Poslední tipující: Jeněcovevzduchukrásného, Danger, Inna M., Robin Marnolli
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

vydrž!

30.09.2015 07:23:51 | Danger

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí