Plést si slova s polibky..

Plést si slova s polibky..

Anotace: .

Vpády do mé hlavy
To Ti jde nejlépe
Do kulaté vřavy
Šedé a sveřepé

Večer pozbyl polibků
Tak pojď domů
Ať mohu se opít na Tvých rtech
Zas a znovu, být jako tenkrát
Králem autodromů.

A plést si slovy věnce
Jak všeříkající
Dítě v roli milence
Svět v dlaních
Mající
Autor Roger, 05.11.2013
Přečteno 431x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí