Hledá se láska

Hledá se láska

Anotace: snad jako článek do novin, snad jako zvláštní inzerát, každý by jednou tu nádhernou lásku chtěl znát...

V novinách článek, hledá se láska,
na tenhle inzerát byla to sázka,
sázka na nejistotu, vždyť člověk lásku hledá,
kdyby byla jistá, je pochybám běda,
každý z nás ve světě jeden cíl má,
jeden cíl života, světlo, ne tma!

Hledá se láska, krásná a svůdná,
s rukou co vytáhne až ze samého dna,
hledá se láska, velká jako trám,
v níž dva lidé podléhají srdce hrám,
hledá se láska, žádný hřích to není,
je to cit velký, každý si jej cení.

V novinách článek, hledá se láska,
já řekl nenajdeš, je to krutá vráska,
života vráska, ne jizva je snad,
chtíč neukojený, po lásce hlad,
tu dívku nenajdeš, zláštní úkryt má,
přesto inzerující i své srdce za ni dá.

Hledá se láska, krásná a svůdná,
s rukou co vytáhne až ze samého dna,
hledá se láska, velká jako trám,
v níž dva lidé podléhají srdce hrám,
hledá se láska, žádný hřích to není,
je to cit velký, každý si jej cení.

V novinách článek, hledá se láska,
kdo hledal našel, byla to kráska,
chvíli se ohřála a šla zase dál,
teď abyses znovu urputně bál,
strach z lásky, takovou tvář ona má,
teď víš dobře, že nikdy nebude jen tvá.

Hledá se láska, krásná a svůdná,
s rukou co vytáhne až ze samého dna,
hledá se láska, velká jako trám,
v níž dva lidé podléhají srdce hrám,
hledá se láska, žádný hřích to není,
je to cit velký, každý si jej cení.
Autor Dani13, 22.01.2007
Přečteno 472x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Ceň si ho i ty.....:)
Pěkná...

22.01.2007 22:29:00 | Verule

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí