světlo&stín

světlo&stín

Anotace: ....

Hra stínů nebo světel,
kdo viděl brány pekel,
pro něj už v tom rozdíl není.

Hra světel nebo stínů,
kdo nepoznal tu sílu,
co prudkou bolest v rozkoš mění...
Autor elsia, 09.11.2013
Přečteno 347x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí