Na dobrou noc

Na dobrou noc

Anotace: Pro autora Werewolf, který navždy bude mým andělem.

Se sladkou myšlenkou na tebe usínám,

teď už vím, že jen tebe ráda mám.

Probudit se v tvé náruči, to je můj sen,

šeptat ti do ouška "miluji tebe jen."

 

Po obejmutí tvém šíleně toužím,

pořád ale mám pocit, že něco ti dlužím.

Každou svou myšlenkou jsem jen tvá,

každá chvilka s tebou je a bude nádherná.

 

Srdce mi zběsile buší, když slyším tvůj hlas,

slyšet ho stále přeji si zas a zas.

Polibky na tvé rty, toť vše co mhu ti dát,

snad i přes to všechno mě stále máš rád.

Autor KviiK, 09.11.2013
Přečteno 539x
Tipy 2
Poslední tipující: Werewolf
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

:-* A Ty budeš navždy můj anděl děkuji ti za všechno

09.11.2013 19:18:59 | Werewolf

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí