Jsi moje touha

Jsi moje touha

Anotace: Básnička o touze- co více k tomu říct?

Jsi moje touha

jsi můj stín

jsi moje láska

jsi můj splín.

 

Ta moje bolest

veliká

ta moje láska

Ti  Tvoje srdce odmyká.

 

To Tvoje srdce

zamčené je

To moje srdce

zlomené je.

 

Klíček mám schovaný

na duši

snad ten tu Tvojí zlobu

přehluší.

 

Jsi moje touha

jsi moje snění

jsi moje bomba

jsi moje chvění.

Autor Evionka, 09.11.2013
Přečteno 700x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí