blahove sny

blahove sny

Anotace: Vysnena vize...

Jedna dívka druhou vede na provaze.
Jsi opilý či snad platíš draze
za svou bujnou představivost.
Toho vína vypil jsi dost.
Do studu spoře oděná,
na krku krása kožená.
Na chvíli snad nemáš tep,
to ona tě svádí ve tvých snech...
Fantasie maluje obrazy do hlavy tvojí...
Rudá vášen, dlouhý pohled vaše mysli spojí.
Chceš ji mít a chceš ji hned!
S tím nelze dlouho otálet.
Tvůj pohled něžne oddaně ti vrací.
Smysl pro realitu se někam ztrácí.
Tak blízko splnění všech tvých přání.
Řekni si o vodítko její Paní...
Autor elsia, 10.11.2013
Přečteno 435x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí