Výkřiky do tmy

Výkřiky do tmy

Anotace: ...

..touha v srdci lapená...
...ze strachu její vášen zrozená...
...bolestí duše spojená...
...v temném tanci těla spletená...
...empatie vzájemná...
...nebezpečná ač neozbrojená...
...temným chtíčem volaná...
...provazem dívka spoutaná...
...důvěra tak nezbytná...
...potřeba neodbytná...
Autor elsia, 13.11.2013
Přečteno 422x
Tipy 3
Poslední tipující: kamínek, Petbab
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Je to moc monotónní :(

13.11.2013 11:30:10 | Hesiona-Essylt

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí