Kdo jsi?

Kdo jsi?

Anotace: že by se z literu stal zase sáček na vyblití (pocitů)?

nemůžu uvěřit, že bys mě miloval, když mnou tolik opovrhuješ

jsi bezpečně ten, kdo mě vždycky dokáže poslat až na dno

proč by mi zrovna na tobě mělo tolik záležet?

proč bych se měla trápit tím, co mi řekneš?

 

chci tě a nemůžu tě mít

obracíš všechno naruby

vysmíváš se mi

necháš mě klidně odejít

 

/naše osudy/

 

měli jsme se znovu potkat, znovu milovat

znovu si rozervat srdce, opustit se

měli jsme být šťastní jen na chvíli

jen pár polibků, jen pár objetí

jen trocha slasti

 

nedáváš mi na výběr

těší tě mé chyby

jsi tak bezcitný?

jsi plný zášti a hněvu

jsi pán situace

tebe se to nedotýká

tebe to netrápí

 

jdeš zase dál

 

 

beze mě

Autor annie, 14.11.2013
Přečteno 459x
Tipy 3
Poslední tipující: Zayo, fijalka
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Kéž by všechna jednoduchost byla tak jednodužše popsatelná. Pod tvrdou skořápkou se možná skrývá něco, co bez skořápky zcela ztrácí celistvost.

24.11.2013 17:22:16 | Zayo

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí