Co pro mě znamenáš.

Co pro mě znamenáš.

Anotace: Vše, čím mi je.

Jsi
jako rosa v trávě
a v ní bosý nohy
co rozběhly se právě

Jako křídla tažnejch ptáků
mávaj navstříc svobodě
co se ztrácej v duchnách mraků

Jako ruce, který chrání
před bouřkou osudu
a deštěm mě listy brání
Autor MarťaB, 14.11.2013
Přečteno 693x
Tipy 2
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí