no co? zivot

no co? zivot

Anotace: ..

když člověk slzy roní
kvůli lásce,kvůli štěstí
před afroditou se klaní
a má chuť dát jí pěstí

je na čase klást si otázku
má smysl se trápit?
u dívky co nestojí o lásku
nechat se smutkem zhatit?

zamiloval si se chlapče
a zamiloval si se špatně
připadáš si jak na houpačce
a připadáš si na dně

chceš se přemístit na ostrov
někam kde budeš jenom ty
sháníš žiletku ostrou
víš co? zavři oči a spi!!!
Autor najrob7410, 15.11.2013
Přečteno 442x
Tipy 2
Poslední tipující: vlcatko
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí