Vyléčená duše

Vyléčená duše

Anotace: Jak vyléčit duši svojí, jak se rány ze života hojí...

Vyléčená duše

Vy léčíte naše těla,

a co duše - rozjitřelá?

Naše duše je náš stín,

naše láska je náš hřích.

 

Co myslíte, doktoři,

jak tu duši vyléčit?

 

Jen se vyplač, holka zlatá,

zůstane to mezi náma.

Na ránu Ti náplasť dám,

Tvojí duši pofoukám.

Pofoukám jí slůvkem zlatým,

pohladím jí slovíčkem….

 

Já pak vstanu z hrobu mrtvých,

jen se trošku posílím…

Posílím se láskou svojí,

posílím se něžností,

posílím se láskou dětí,

posílím se tatínkem!

Přijmu pomoc, jenž mi kyne

ze samého nebesa,

pak napíši krásnou báseň,

jenž nám duši vykřesá.

Autor Evionka, 16.11.2013
Přečteno 384x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí