V měsíční zahradě

V měsíční zahradě

Anotace: z 13.11.2013

Sbírka: Ladná vlna dní

Počkám na tebe
i kdybych měla zalévat květiny v měsíční zahradě
a česat je svými řasami.
Krása tvá mi vlétla do očí
až chci vyskočit a oslavovat život
že jsi tu na zemi
zatímco já zalévám květiny v měsíční zahradě
záhadně jiskrné v barvě duhové.

Dobří duchové sídlíce v mramorových sochách
stráží klid srdcí napuštěných trpělivostí
než rozhostí se mlčenlivé ticho
když mé rty se dotknou tvých.
Než okamžik ten nastane
zahalena stříbrným světlem
zalévám květiny v měsíční zahradě.
Autor Jiřinka Mignonka, 16.11.2013
Přečteno 619x
Tipy 8
Poslední tipující: enigman, terezkys, kamínek, vodnař, Robin Marnolli
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

tak vyskoč a oslavuj...

18.11.2013 09:52:24 | enigman

Za okny zima...
a jiná báseň objeví se pro oči,
srdce poskočí,
v představách květin
letím až k měsíci,
kde básníci duhoví,
napoví verše své
spanilé...

16.11.2013 10:00:28 | Robin Marnolli

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí