Něžná trápení

Něžná trápení

Anotace: O jednom milém človíčku.....

Kéž ta něžná trápení
Kéž nás láskou odmění
Tajné telefony
Kvítek růže vonný
Sněhobíle plavá snění
Láska, vášeň, bdění, snění,
Míjení a kuropění,
Scházíme se potají,
Světy hvězd nás líbají
A my
Dva blázni
Na planetě
Žijeme v kouzelném světě
Jsi láska
Která jemně zavoní
Když prahnu, soužím se,
Toužím jen po ní
A v tu chvíli,
V tom okamžiku,
Ptám se miliónem otazníků….

Smím..???
Nebo jen sním…?

Snad zdání klame
A marně si cos namlouvám
Když schůzky s múzou domlouvám

Našlapuji s opatrností
S mírnou něhou i krutostí….
Autor Ammazonic, 23.01.2007
Přečteno 553x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (3x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí