Prostě můžeš!

Prostě můžeš!

Anotace: " TY a druzí jste jedinou bytostí, protože neexistuje nic, než TY!"

Ztlum mě..ztlum ten tlukot srdce,
proklej mě..jen proklej, vždyť to umíš přece!
Opusť mě..jestli máš kam jít..?!
Ztrapni mě, jestli se Ti uleví!
Odsuď mě..i moji duši,
klidně předstírej - i tak Ti to sluší!
Udeř mě...svým chladným pohledem,
zhasni mě..přec city sem nepletem!
Zabij mě..prý smrt lásce prospívá,
nezmění to nic na tom,
že jsi z TĚCH, na něž se nezapomíná!!!
Autor Niké, 23.01.2007
Přečteno 342x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí