nikdy není pozdě na nový začátek

nikdy není pozdě na nový začátek

Anotace: každý má v životě šanci jít dál

z mrtvého bodu jde jít klidně dál

 záleží na tom co si bude člověk přát,

protože nikdy není jen čas zapomnění,

ale může nastat i čas okouzlení

 

to, ale musí člověk v šanc své srdce dát

a nechtít jenom od druhého brát,

ale ptát se co i já musím dát

 

musíš se nebát svoji ruku nastavit a druhou do ní uchopit

a pak společně dál životem jít a vše krásné před sebou mít

i když už Ti není dvacet, nebo třicet let

ale ,

 

když najdeš svoji lásku život bude mít nový smysl hned

 proto se dívej jen a jen vpřed

Autor jiří slunce, 17.11.2013
Přečteno 499x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí