Dopis na rozloučenou.

Dopis na rozloučenou.

Anotace: .

Přečti si můj dopis na rozloučenou.
Píšu,odcházím..
opouštím Tvoje srdce kamenné,
oči ledové.
Píšu,odcházím..
OpuštímTvoje ústa sevřená,
ruce studené.
Píšu,odcházím..
Opouštím tvoji duši bezcitnou.
Proklínám..
ať zůstaneš navždy sám.
Autor afig, 23.01.2007
Přečteno 365x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Teda.. teda opravdu se ti to mocinky moc povedlo.. hezky jsem si početla..

24.01.2007 15:51:00 | Najlin

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí