Kdo jsi?

Kdo jsi?

Anotace: ...příjde den kdy mě nepohladíš...

Jsi naděj v pocitu beznaděje,
příjdeš-li, můj hlas se chvěje...
Si mys v bouři, zářivé zlato
a já stále tápám, zda vážně stojíš za to...

Protože jsi i krutost, jež přetvá léta
a bolíš mě jak bolesti tohoto světa...
Zraňuješ i chladíš
a příjde den kdy mě nepohladíš...

A já jak hlupák, smutný klaun,
ti na špalek svou hlavu dám...
Vlastně né hlavu - ty zabíjíš srdce,
mou bolest i lásku pevně držíš v ruce...
Autor Izza, 19.11.2013
Přečteno 471x
Tipy 3
Poslední tipující: AndreaM, Gabrielle, Jozef Bojanovský
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí