Miluji

Miluji

Anotace: Jen malé vyznání

Miluji chvíle, kdy není stopy po nenávisti, zlobě
Miluji, když říkáš mám tě rád, jako já říkám to tobě
Miluji usměvavé lidi i ty, kteří nedostatky vidí, leč mlčí
Miluji plané růže, miluji máky vlčí
Miluji slunce, když tiskne do našeho těla hnědavé znamení léta
Miluji, když láska, víra vzkvétá
Miluji odpor, co kladou mi kopce, kola, když snažím se je zdolat
Miluji, když řítím se dolů, a vítr šlehá mi do tváře
Miluji tiché rybáře, co trpělivě sedí na svých místech
Miluji každý nádech, každý výdech
Miluji pohled na hladinu jezera, kde vítr vlnky tvoří
Miluji, když za vlahého večera zní jemně rozladěné písně, táboráky hoří
Miluji s přáteli popíjené víno, červené i bílé
Miluji chvíle, kdy slunce ztrácí na své síle
Možná pro tuto chvíli jen,
miluji noc když ukládá ke spánku den, co prožili jsme prosyceni klidem
Miluji, když přijdou lidé k lidem s úsměvem, a přáním dobré noci
Chci požádat tě i přesto, že vím, že není to v Tvé moci
Zastav tuto vteřinu
Autor Jana B., 19.11.2013
Přečteno 570x
Tipy 1
Poslední tipující: poeta
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

Máš v sobě hodně lásky ;-)

24.12.2013 15:49:57 | poeta

Možná,kdyby jsi vynechala tu úpornou snahu rýmovat,vyznělo by to stejně,ale jinak.Asi více kladně.

27.11.2013 21:10:45 | Bakchus

Miluj méně a bude to více...

19.11.2013 20:01:47 | Robin Marnolli

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí