Štěstí

Štěstí

Anotace: 2/2

Sbírka: O Princezně

v kolejích všednosti
šlapal můj svět
život mi upadal
jak vadnoucí květ.

pak jsem tě poznal
a s malinkou hořkostí
dostal jsem šťávu
a vyšel z té všednosti.

vnesla jsi barvu
do šedi mé duše
trefil mě amorek
šípem své kuše.

nemusím dál
o lásce snít
dalas mi dar
tyto sny žít.

vzkaz mého srdce
proto chci říct
budu tě milovat
tobě tlouci chci víc.

Autor Salvatore, 21.11.2013
Přečteno 500x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Ten poslední řádek by potřeboval přepísmenkovat..

22.11.2013 07:18:55 | poeta

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí