Chtěla bych...

Chtěla bych...

Anotace: Každý máme svou touhu, každý hledáme svou lásku, každý skáčeme přes nějakou strouhu a hledáme svou cílovou pásku :-)

Chtěla bych být větrem,
co Tě hladí v tváři.
Chtěla bych být vlasem,
ležet na polštáři.
Chtěla bych být číslem
ve Tvém kalendáři.

Chtěla bych být trikotem
a objímat Tvé tělo.
Být Tvých hodinek tikotem,
to by se mi chtělo.
Být Tvou písní či bonmotem
to by dobře znělo.

Chtěla bych být hrníčkem,
prvním douškem moku,
i třeba pravým malíčkem,
slzou ve Tvém oku.
Třeba malým balíčkem,
čekajícím v doku.

Ty tiše spíš
a nic netušíš
............
možná, že stejný svůj sen teď sníš...
Autor zafira, 24.11.2013
Přečteno 495x
Tipy 5
Poslední tipující: Isquieasuus, januve, Gabrielle, enigman
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

tak ho probuď...

25.11.2013 09:54:05 | enigman

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí