Opouštím tě

Opouštím tě

Anotace: krátký a přesto vratký vztah

Sice velmi krátké
ale je to vratké
tak proč si mi šeptal sladký slova
když není šance slyšet je znova
proč už ti neusínám v náručí
kdo ti v tvé hlavě poroučí
ty mi ukažuješ záda
srdce mě bolí a strádá

 

dřív to bylo jiné
tak co z toho plyne

nejsem pro tebe ta pravá
třeba tě jiná bude mít ráda

Autor lostris, 24.11.2013
Přečteno 445x
Tipy 3
Poslední tipující: Draconian, enigman, Alain
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

jen aby to potom nebylo stejné...

25.11.2013 23:53:08 | enigman

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí