Noční

Noční

Anotace: ...no jestli nezabere tohle, tak na oddacím listu své jméno přepíšu na mariáš.ik

Lásko, snad se mi to jen zdá,
ztrácíme se sami sobě,
snad už to nejsi ty ani já.

Na jazyk se ledacos vtírá,
mlčet asi nedokážu zcela,
a hrdlo se mi těžkostí svírá.

Co mě sžírá a nedá mi spát?
Jen můj vnitřní neklid?
Tak pojď se lásko milovat…
Autor Popelka, 02.03.2005
Přečteno 420x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí