Proč?

Proč?

Anotace: Nikdy jsem neměla v úmyslu ti ublížit, ale nešlo to jinak. Snad to jednou pochopíš, ale bojím se, že je pozdě. Už moc pozdě.

Proč jen jsi poznal mou náruč lásky,

viděl jsi ve mě všechny andělské krásky.

Však chyby své jsi nevnímal,

nad vším ses krásně dojímal.

 

Já dala ti naději na štěstí,

to jest tvé věčné prokletí.

Když bylo mi nejhůř ty jsi tu stál,

teď tu ale stojíš úplně sám.

 

Proč jen dala jsem tobě naději na lásku,

teď visíš na posledním života vlásku.

Ublížit tobě já nikdy jsem nechtěla,

Bože dej, abych si to nikdy neodpustila.

 

Jsem tvá naděje, láska, kat,

který tebou byl na milost vzat.

Místo prokázání vděčnosti,

však odeslal tě do temné věčnosti.

Autor KviiK, 25.11.2013
Přečteno 356x
Tipy 2
Poslední tipující: Werewolf
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí