EMOboy

EMOboy

Matně slyším něčí smích,
Venku stále padá sníh.
Slyším v dáli kapat vodu,
Asi z mrtvého vodopádu.
Slyším někoho plakat,
Vím jaké to je někoho postrádat.
Slyším něčí řev
Vidím v dáli rudou krev.

Slyším hukot vlaku,
Proto z kolejí vstanu.
Jdu dál do parku,
Uhnu partě skins na stranu.
Na lavičku si sedám,
Kluka s černými vlasy hledám.
Nedávám tomu moc velkou naději,
Že mě jeho rty ještě někdy zahřejí.

Krásnější kluk snad ani není,
Snad ani v pouhém snění.
Srdce se mi zastavilo,
Mé oko ho spatřilo.
Do země hledí,
Je to on nebo není?
Černé vlasy padají mu do tváře,
Ze strany mu je ozařuje měsíční záře.

Pohled od země se náhle zvedá,
Zdá se, že něco hledá.
Teď na mě hledí jeho krásné modré oči,
Najednou se se mnou celý svět točí.
Jeho rty se přitisknou k mým
A já asi láskou uhořím.
Autor D.a.r.k-A.n.g.e.l, 23.01.2007
Přečteno 287x
Tipy 2
Poslední tipující: BARBYE
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí