Poděkování

Poděkování

Anotace: Velice děkuji, že ses objevil v mém životě.

Děkuji velice za krásnou chvíli,
která mi dodala mnoho síly.
Už nedoufala jsem, že opět poznám ten zvláštní cit,
že v srdci svém budu chtít lásku zas mít.
Ten okamžik dodal mi odvahu, naději,
že v mužské náruči se opět zachvěji.
Znovu Ti děkuji, za vzbuzení mé touhy,
stačil Ti na to jen okamžik pouhý.
A i když Ti na mě nezbývá čas,
věřím, že jednou sejdem se zas.
Teď zůstává mi krásná vzpomínka,
že na chvíli byla jsem slečna, ne maminka.
Díky tobě věřím, že gentlemani nevymřeli
a že my ženy bychom cudné zůstat měly.
Děkuji Ti za vše moc
a přeji Ti pěknou noc.
Autor Afroditi, 27.11.2013
Přečteno 406x
Tipy 2
Poslední tipující: fijalka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí