Všechno co ze mě zbylo

Všechno co ze mě zbylo

Anotace: ...

Na život mám dost času
v úkrytu tvojich vlasů
zmaten z koncových světel
tvých očí do tmy vpleten
sám sobě lžu že dýchám
víno se do mě vpilo
na uvítanou skrývám
všechno co ze mě zbylo.

Pod maskou antikrista
já - mimorealita
skloněn a bez úspěchu
hledám k tobě cestu
sám sobě lžu že dýchám
víno se do mě vpilo
na uvítanou skrývám
všechno co ze mě zbylo.
Autor Bušík, 29.11.2013
Přečteno 463x
Tipy 5
Poslední tipující: Jiřina, Jana B., terezkys, poeta
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí