Ztracená

Ztracená

Anotace: Velmi po vás toužím slečno jste stále krásná bezpochyby je tomu už takřka věčnost...

Velmi po vás toužím slečno
jste stále krásná bezpochyby
je tomu už takřka věčnost
co mi vaše vůně chybí.

Velmi po vás toužím madam
to oslovení vám moc sluší
mít vás tady za to já dám
třeba ďáblu svoji duši.

Velmi po vás toužím milá
z vaší krásy mi srdce buší
jste vrchol božského díla
jen slepí jsou k té kráse hluší.

Velmi po vás toužím drahá
sevřeným hrdlem šeptám tence
bez vás je má duše nahá
jste smysl mojí existence!
Autor lačná, 30.11.2013
Přečteno 445x
Tipy 1
Poslední tipující: poeta
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí