K čemu?

K čemu?

Anotace: Spousta otázek a žádná odpověď...

K čemu je ten cit,
Co chovám ve své hrudi?
K čemu je ta bolest,
Co mě v noci ze sna budí?
K čemu jsou ty slzy,
Co stékají po mé tváři?
K čemu jsou ty sny
Co zapsané mám v snáři…

Jsme si tak blízko, a přeci tak vzdálení
Na dosah ruky máš prchlivé mámení
A přeci ti utíká

Záblesky ve tmě, jiskra i chlad
Letmé dotyky, sytost i hlad
Neviditelná zeď dělí nás…
Autor FadedLightBluePink, 01.12.2013
Přečteno 378x
Tipy 1
Poslední tipující: Roger
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí