Kalupínka

Kalupínka

Anotace: Pro mou drahou kolegyni z práce Není to můj obvyklý styl, ale po dlouhé době jsem se aspoň k něčemu dokopal. Spíchnuto v práci na koleni...

Rty plné smyslnosti
a oči plné lásky,
člověk nikdy nemá dosti
té nadpozemské krásky.

Tvůj smích je rajská hudba,
jako sluneční svit,
jako dobrá sudba,
znamení že bude líp.

Srdce máš snad ze zlata,
tak čisté, plné světla,
jak princezny komnata,
kde by i růže vzkvetla.

Jednou jsi jak květinka,
jako plaché jehňátko,
jako křehká rostlinka,
ale to jen na krátko.

Jindy zase třeštidlo,
taky trošku blázínek,
jsi jak malé zlobidlo
a maličký moumínek.
Autor Hasa, 02.12.2013
Přečteno 748x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí