Děvčátko

Děvčátko

Anotace: ....:)

Stačí jen sloupnout skořápku!
Stále jsem podobná tomu děvčátku!

Co věří na lásku,
na něžné doteky,
co čeká polibky
a něžné objetí.
Co drobnost jí vykouzlí úsměv v tváři,
co pokaždé její oči září,
co hlas tvůj, jí srdce rozbuší.
Co smutek jí vůbec nesluší.

Můžeš mě milovat, chránit.
Nikdy bys neměl mé srdce ranit!
Autor Afroditi, 02.12.2013
Přečteno 407x
Tipy 5
Poslední tipující: tato22, v.hercik, melebele
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí