Vylomit zub

Vylomit zub

Anotace: Loučení s láskou...

"Jablko plechové špatně se kouše
To radši olova tavu bych doušek"

Pokouším se situaci odlehčit...

Těžce se dívám na pohled kamenný
a všechny proměny citů mé ženy.

Vtipu se nesměje.
Naděje nehřeje...

Jen hořce pěje, na čele krůpěje potu,
Ztratil jsem k lásce nit a hudby notu.

Pravý hák, vlčí mák i matu šach.
A z toho být zas sám mám velký strach.
Autor Dixie Bechert, 07.12.2013
Přečteno 560x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí