Nevím

Nevím

Anotace: mohu??

Ty nepíšeš,já nevím,
zda psát smím,zda mohu,
se tě ptát,jak se cítíš
zda máš mě ještě rád,
že tady jsem,na tebe
myslím celý den co asi
děláš v duchu se ptám
jsem tady sama,jsi taky sám?
Autor takova, 02.03.2005
Přečteno 394x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (2x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí