Kde jsi?

Kde jsi?

Anotace: Vím, .........................že jednou se objevíš

Od života nechci mnoho, stačí mi jen věcí pár.

Chci jen najít pravou lásku, tvořit s někým šťastný pár.

Být jen někým milována a hýčkána zároveň.

Nepřemýšlet, neřešit svou životní úroveň.

Nějak bylo, nějak bude, ve dvou se to táhne líp.

Poraď mi, kde mám tě najít, kde tě mohu objevit?

Procházím se městem sama, nikde však Tě nevidím.

Vidím, ale spoustu párů, kterým tiše závidím.

Závidím jim jejich lásku, polibky i objetí

a odcházím z města sama, uplakaná dojetím.

Nevzdávám se, stále věřím, že se jednou objevíš.

Za mé srdce plné lásky, svou láskou mě odměníš.
Autor Afroditi, 09.12.2013
Přečteno 416x
Tipy 1
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí