Romantika naruby

Romantika naruby

Anotace: někdy něco uvidíš poprvé a pak znovu zas....

Chtěla jsem říct to sladké "nic"
a olíznout si přitom ret,
na kterém díky téhle chvíli, i díky Tobě
vykvetl něžný bílý květ

Jenže jsem netušila, že v tu samou chvili
nabrousíš svojí slovní pilku
a ten květ se dotkl Tvého ostří a stačilo to...
i když jenom chvilku

Z toho už tehdy vyplynulo pro mě poučení,
že někdy ...s Tebou... se něco, víc než rychle, změní.
Autor KirstenSnipe, 09.12.2013
Přečteno 451x
Tipy 2
Poslední tipující: Jana B.
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí