Nevěra?

Nevěra?

Anotace: ...

Stará tvář vrásčitá
je potem zalitá
zjeví-li se mi
ve snu krásná Lolita.

Oči jak obloha
husté má kadeře
proč Bože,proboha!
nutíš mě k nevěře.

Jak víla Amálka
kroutí se v bocích
pryč je má morálka
bojím se do cích.

Mám strach že ženě své
ze spánku hlesnu
jméno té nebeské
co tančí mi ve snu.

Bojím se spánku
ač do snů se těším
jen nevím na čí nos
bulíky věším!
Autor lačná, 11.12.2013
Přečteno 371x
Tipy 1
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí