Cesta

Cesta

Anotace: Kde asi skončí....

Ach ta ironie osudu
jak cesta končí
srázem
a zlomí
ti vaz
i srdce
jako kámen padá dolů
a ty v pochvě meč
jak ostří západu slunce....

Jak červánky honí pastýř
duha jako symbol naděje
vodopád
padá láska
a kapička krve
ta nejdražší poslední
rozuzlení příběhu
chráním tě
a snad jsi v bezpečí

Snad.Snad je to ta ironie
že nemůžu aniž bych mohl
že chodím kolem stohu a ten hoří
a voda
nikde
nikdy mě nestráví
až dohoří
dokonáno jest

Milovat...vědět...
Autor Uldor, 23.01.2007
Přečteno 349x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí