RADUNOSNÁ ŘÍKANKA

RADUNOSNÁ ŘÍKANKA

Anotace: Někdy Múza je i zkoupá, proto "báseň" není dlouhá.

Dosáhnout dlouhověkosti
snad návod k vaší radosti

Nelíbal ženě ani ruku
chorobně vyhýbal se tuku
I teď kdy se nenosí trenky
líbal jen bez nánosu rtěnky

Máte stále hříšné myšlenky
vybírejte pečlivě své milenky
Autor RU 82, 13.12.2013
Přečteno 353x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí