Bůh mi Tě seslal

Bůh mi Tě seslal

Anotace: ......

Bůh otevřel nebe,
k mému trápení na pomoc,
poslal mi Tebe.
Pomoc kterou jsi mi dal,
mi náš Bůh seslal.

Nejdříve jsi tam jen tak stál,
asi ses mě trochu bál.
Dnes už tam nestojíš
a mě se nebojíš.

Dnes dávaš mi lásku svou
a říkáš abych byla Tvou.
Já lásku ti vracím 2 krát víc
a Tvou chci navždy být.
Autor smoulinka, 14.12.2013
Přečteno 547x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí