V heřmánku

V heřmánku

Anotace: :)

Provoněná z heřmánku
v bdělosti i ve spánku
oči z hnědých korálků
od mé lásky klíč.

Ivan má svou Nastěnku
princ pak svojí Popelku
louka modrou pomněnku
jen Ty jsi v dáli pryč.

Jak moc chtěl bych milovat
však lásku musím ukrývat
do nebe se nedívat
a hledat ušlý klid.

Emoce jsou strašná věc
co vynáší Tě do nebes
pak Tě spoutaj´ daj´ Ti klec
nemohu v tom žít.

Dej mi ještě naději
než naše těla zetlejí
v tichosti a potají
býti ještě mou.

Všechno půjde snadněji
čas nám ztráty zacelí
světlo v nás se rozdělí
v pohlcení tmou.
Autor Ďábel sám, 15.12.2013
Přečteno 496x
Tipy 8
Poslední tipující: mkinka, tato22, Kett, isisleo
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Pěkná originální básnička.

07.04.2024 09:41:08 | mkinka

Líbivá :-))

15.12.2013 07:51:43 | Kett

:-)))..taková hříšně nadějná..

15.12.2013 07:30:18 | isisleo

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí