(Ne)pravá láska

(Ne)pravá láska

Anotace: ...ta naše

Když ani ta naše,

jak říkáš není pravá,

ze srdce spíš kaše,

tak Amor si prý hrává.

 

Se mnou

a všemi blázny v ulicích,

co chtěli mít zas jednou

jen úsměv na lících.

 

A místo toho všeho

mi tak akurát zbylo,

pár vzpomínek na to,

jak krásné to dřív bylo.

Autor Dreamer, 16.12.2013
Přečteno 503x
Tipy 6
Poslední tipující: Emily Winnacott, Bassí, Liduška, Barčík
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí