déšť

déšť

Anotace: hledal jsem .......

Byl zas jeden smutný a normální den,
já chtěl si vyčistit hlavu tak vyrazil jsem ven,
chtěl jsem zapomenout na smutek,
a na ten "hloupý" skutek,
co jsem udělal.

Chodil jsem ulicemi města,
hledal jsem kudy k Tobě vedla cesta,
na temných uličkách jsem bloudil.

Ptal jsem se na nebi hvězd,
proč,proč jsem se nechal svést,
slepou pýchou co mi tolik vzala,
a pak se mi za mými zády smála.

Chtělo se mi ze všeho brečet,
a nyní chci před vámi klečet,
abych vám řek co se mi stalo,
snad se mi to jen zdálo.

Tolik tolik se mi chtělo plakat,
však neuronil jsem ani slzu a najednou začalo kapat,
vzůru jsem se podíval,
no co bych vám povídal,
byl tam velký černý mrak.

Do dlaní jsem chytal kapky abych smyl žal,
a neuveřitelé co se stalo dál,
najednou jsi přede mnou stála,
a já si přál aby ses pousmála.

Našel jsem Tě mezi kapkami deště,
a to chci říct už jen Tobě ještě,
že miluji Tě stále víc a víc.

Chci to říkat každý den,
abych se ujistil že až půjdu příště ven,
půjdem spolu vedle svých boků,
ať je nám dvacet nebo sto roků.
Autor davulka, 23.01.2007
Přečteno 417x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

Moc děkuju za milé hodnocení... A já jak jsem si přečetla všechny tvoje básničky... právě teď jsou to většinou slova mluvící mi z duše... Občas nás láska opouští, my nic netuše... Přeju ti hodně štěstí...

23.01.2007 21:21:00 | Kopretinka:-)

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí