KŘÍŽEK

KŘÍŽEK

Anotace: vyznání ke Kristu...

Koupený pro vzpomínku na Něj
Z chirurgické oceli stvořený, tvrdý jako On
Řetězem omotaný, Jeho bolestí a utrpením označený
S boží slzou vsazenou, oslavujíc světlo Jeho
Knězem posvěcený, projevením úcty Jemu
Před démony Jeho symbolem chráněný
Nošený, k Němu se hlásící
Milovaný, On láskou byl
Autor Perseus, 18.12.2013
Přečteno 383x
Tipy 2
Poslední tipující: v.hercik
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Zní to jak mystická formule zaříkáni..hmm,je to zajímavé a nenudilo

18.12.2013 10:02:36 | xoxoxo

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí