Vy dva . . .

Vy dva . . .

Anotace: pokaždý si vyberu to samý :-)

Sbírka: Ty víš že je to navždy

Slyším vás oba
říkat stejný slova,
jste starý, líný a pohodlný psi.
Ve vašich očích
nejeden zločin,
najde se v nich všechno
vyjma vaší cti.
Co máte pro malou
holku zvědavou?
Co pro ni máte,
co ji nezraní?
Lásku jí dáte, v sobě však máte
nenávist a křídla svázaný.
Chci trhat pouta
jen tak si plout a
dělat to všechno
jen pro váš klid.
Však už to ví oba,
Ďábel i bůh,
že váš obdiv a zájem
je vše co chci mít...
Autor LadyElis, 18.12.2013
Přečteno 561x
Tipy 2
Poslední tipující: Isquieasuus
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí