st 18.12.2013

st 18.12.2013

Anotace: st 18.12.2013

Sbírka: Psal se květen...

středa 18.12.2013
V pět ráno přestala jsem živit žal
Ne však bezesnou noc
Našlapujíc na zraněnou nohu
Jako plachá laň
Částečně proto, abych tě nevzbudila,
snad z únavy ještě víc.
A co je po jméně.
pak z koupelny zazněl znovu zpěv Krylova Anděla
Přes veškerou ochraptělost čistě
Trochu slovensky, tak
Pro radost
Když po těle stékalo tolik kapek
Kéž by stekla alespoň jedna slza
Alespoň bych věděla, kdo jsem.
ten den nad Prahou znovu vyšlo slunce
léto se vrátilo.
Byl čas zkrátit nohavice.
Šach.
Autor Swallow, 18.12.2013
Přečteno 463x
Tipy 4
Poslední tipující: kamínek, Jana B., jitoush, Kaitlynn
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí