Tak dávno mi to přijde

Tak dávno mi to přijde

Anotace: V jednu chvíli realita, zdálo se to všechno jasné... Chci být jenom Tebou bita a pak už...

V jednu chvíli realita,
zdálo se to všechno jasné...
Chci být jenom Tebou bita
a pak už vše bude krásné...

Ale že svět není černobílý
a nás dělí pevná hráz.
Mohli jsme jít jistě k cíli
společně a mnohem snáz.

Když mám někdy chvíli dlouhou
přemítám, zda na mě myslí.
Stáváš se siluetou pouhou,
jen obrazem v mé choré mysli...
Autor elsia, 19.12.2013
Přečteno 345x
Tipy 1
Poslední tipující: Gabriella-9
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí