Příbalový leták

Příbalový leták

Anotace: ...

Drazí výrobci,
prosím -
přibalte návod na mé použití,
protože nemám zdání,
zda jsem výhrou,
pro ty kdo mě chytí.
Ať si nejdřív rozmyslí,
zda mě raději nechtějí vrátit nazpátek,
jsem totiž jen strachy zešílená včela -
uvnitř masožravých poupátek.

Ať předem přečtou si,
seznam nežádoucích účinků,
já nejsem výhra,
jsem jen mléčný cucek na okrajích kelímků
- od sladkých jogurtů.

Prosím,
připište taky mé složení
a dávky vitamínů,
že občas jsem jen droga,
co nutí lidi k splínu.

Taky napište, že dráždím kůži,
i když nejsem MADE IN CHINA,
stejně často se však porouchám
a ve slovníku nemám slovo vina.

Tak možná raději,
jako cenu útěchy
přidejte ještě pugét tulipánů,
jelikož jsem tak trochu magor,
večer nespím
a tulím se až k ránu.
Autor Annie the wolf, 19.12.2013
Přečteno 364x
Tipy 3
Poslední tipující: Rezkaaa, Robin Marnolli
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Výborná, moc se mi líbí!!! :)
Taky bych chtěla návod na život... :/ Dávám ST! ;)

02.01.2014 12:51:02 | Rezkaaa

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí