Nejsi tu

Nejsi tu

Anotace: ...

..chtěla bych se podívat do tvých očí,
ale nejsi tu.
Chtěla bych tě pohladit po tváři,
ale nejsi tu.
Chtěla bych tě políbit na ústa,
ale nejsi tu.
Chtěla bych...
Nejsi tu...a tak ti alespon pišu o tom,co bych chtěla...kdyby jsi tu byl...
Autor lala, 19.12.2013
Přečteno 508x
Tipy 4
Poslední tipující: Mácha, kudlankaW
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

Prima

06.04.2016 22:22:31 | Mácha

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí